En verden af strik og kreativitet

Julesweater KAL starter NU!

Julebillede cover

Hvis du har fulgt med herinde, så ved du at jeg elsker jul. Jeg elsker alt ved det, hyggen, maden, alt det kreative man kan lave. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en JulesweaterKAL. 

Pimp your balls som en del af julesweaterKAL

Hvad skal man og hvornår? 

Man skal strikke en julesweater, men hvilken en det bestemmer man selv – jeg kommer med forskellige gode ideer og inspiration. 

Hvornår starter vi? Lige nu. Og så slutter vi til jul. Men det er så vigtigt, at slå fast at man skal ikke være færdig! Det her kan også være den mest stressfyldte tid, så det skal bare være sjovt ig hyggeligt ikke noget med at man skal være færdig eller man ikke vil være med fordi man ikke tror man kan nå det. 

pimp your balls sweater som en del af julesweaterKAL

Hvad skal du strikke Mette? 

Jeg har en hel liste af julesweatre jeg gerne vil strikke. Men da jeg så Knitting for Olives flotte julesweater var jeg helt sikker på at det var den jeg skulle strikke i år. 

Opskriften er ikke kommet endnu, men jeg håber den kommer så jeg kan nå at strikke den. 

Jeg vil også mægtig gerne strikke en ”pimp your ball” sweater i 2 tråde Lusso. Så tænker jeg den bliver lettere og ikke helt så varm så den originale. Vores juleaften er nemlig rigtig varme. 

Du finder opskriften her

Sidste år startede jeg en intarsia julesweater. Måske kan den også nå at komme med.

Red barnets julesweater som en del af julesweaterkal

Man kan også strikke den her flotte “julesweater” designet af Studio Cré for Red Barnet. Man bestemmer selv hvor mange penge man betaler dog minimum 39 kr – og så går det til et godt formål

Må man strikke noget andet? 

Ja da! Hvis man ikke kan overskue en hel sweater så kan man strikke julestrømper, eller en jule hue. Det vigtigste er at det er sjovt og hyggeligt. 

Man kan også strikke en helt almendelig sweater og høre julemusik imens. Det skal være sjovt og hyggeligt. 

Jeg håber I vil være med og vi kan hygge os med en julesweaterKAL 

Red barnets julesweater som en del af julesweaterKAL

Du kan læse om den andre KALs her

VestefestKAL

BlivhjemmeKAL

TourfestKAL

SommerfestKAL

Relaterede post