En verden af strik og kreativitet

Sommerstrik med #sommerfestKAL

sommerfestkal sweater stack

Den her sommer bliver måske ikke hvad vi har forestillet os. Den bliver helt sikkert i lyset af Corona, afstand og det hele verden, har været igennem. Men jeg håber, vi kan give hinanden lidt sommerfest. Derfor starter jeg en ny KAL op i dag – Lørdag den 20. Juni, en #sommefestKAL.  

Jeg er stadig helt blæst bagover, over hvor mange der var med i VestefestKAL. Mange tak til alle der var med! En af de ting, jeg synes var aller sjovest, var at se alle de forskellige design folk strikkede. Så jeg tænker, vi fortsætter med det. Altså man kan strikke lige det sommerstrik, man gerne vil. Og lige så længe som man vil. Vi skal ikke have noget tidsstress eller pres. Men jeg holder den hele Juli måned, med giveaways og masser af inspiration og videoer. 

sommerfestkal ruffle top down af plummet

Hvad skal skal jeg strikke til sommeren? 

Jeg vil gå sommeren i møde i min nye ”Summer Ruffle top down top” fra Plummum. Den er så flot og så behagelig at have på. Jeg havde danset i den hele natten. Hvis alle de bryllupper, jeg skulle havde været til, ikke var blevet flyttet eller aflyst. 

Jeg håber, jeg kan nå at strikke en mere i mohair, inden sommeren er gået. For den vil være så pæn, de der ærmer i mohair, jeg siger det bare. 

Jeg har strikket den i ”Oslo” fra Lang garn – det er uld, bomuld og Kamel. Og jeg siger jer, det er lækker. Både at have på og at strikke i og perfekt til sommerstrik. (Garnet er modtaget til teststrik)

Sommer Ruffle top down af Plummum: https://plummumknit.com/products/summer-ruffle-top-down

Jeg skal helt sikkert, også strikke en ”Inge top” fra dygtige Spetaklestrik. Den er så flot, feminin og klassisk, at jeg er sikker på, man godt kan ende med, et par stykker. Hvis sommeren er lang og lun.

Inge top fra Spetaklestrik: https://www.sikkeetspektakel.dk/vare/inge-top/

Jeg fandt et rigtig lækkert uld/bomuld garn, sidste gang jeg var hos ”Tante Grøn Cbh”. Hvor både ulden og bomulden er økologisk. Jeg gik helt udenfor min comfort zone, og valgte en blå. Men jeg tror jeg skal tilbage, og have den orange også, man skal jo kunne se det er mig, der strikker den. 

sommerfestkal saga sommervest af spetaklestrik

Jeg er lige blevet færdig med den her, flotte ”Saga sommervest”. Også fra Spetaklestrik. Jeg er sikker på, den også bliver et hit hele sommeren. 

Et andet sommerdesign, jeg drømmer om at strikke, er Vaskavullas ”sunny”. Den er så fin og klassisk og perfekt til mine store nederdele. Det er en mega flot tee. Som er strikke i omvendt glat og så er den strikket i økologisk sommeruld fra Camarosa, som er så lækkert.  

“Sunny tee” fra Vaskavulla: https://vaskavullaknit.com/collections/damestrik/products/sunny

Den sidste strikkedrøm jeg har er ”bird of feather” sjalet. Det er designet af Andrea Mowry. Jeg tænker det kunne være så flot, at strikke i G-ulds New Zealands lammeuld og mohair. Jeg tænker, det skal være mit bilstrik, til når vi skal på tur i Tyskland om et par uger. 

sommerfestkal mohair cardiganer af plummum

Jeg er også vild med mine mohair cardigans når temperaturerne stiger.  

Hvad skal I strikke af sommerstrik? Det gerne hvad I skal strikke i kommentarerne og følg med på Instagram  

Se evt disse post for tidligere KAL´s https://knitnite.dk/velkommen-til-vestefest/ og https://knitnite.dk/boblejakke-kal/

Relaterede post