En verden af strik og kreativitet

Velkommen til “Vestefest”

strikkede veste der ligger oven på hinanden

Jeg elsker at strikke ”Knit-a-long”s eller KAL´s eller ”strik sammen” så hvad er bedre, end at kombinere veste, fest og knit-a-long? 

Konceptet er sådan: strik lige den vest du gerne vil i marts. 

strikkede veste der ligger på en seng med en nuket tørrede blomster
Alle mine veste

Hvis man bruger #vestefestKAL så er man med i konkurrencen om lækre præmier – strikket relateret præmier og vi kan følge med i hinandens veste. 

Hvorfor er jeg så vild med at strikke veste? Det ene er helt sikkert, at man ikke behøver strikke ærmer, noget andet er, at jeg synes, de er sjove at style til forskellige outfits – både til kjole og bukser, til arbejde og til fest.

strikkede veste der ligger oven på hinanden
øverste fra ventre: “slouchy turtle slipover” fra Plummom, “the catch” fra Spetaklestrik og “Stockholm slipover” fra Petite Knit

Jeg har strikket tre veste: Stockholm slipover, fra Petite Knit, som jeg har strikket i Tvinni fra Isager i fv 33 og Önling nr. 10 i farven rust. 

Den anden vest var “Slouchy Turtle Slipover” og var teststrik for søde Plummum – man kan købe opskriften her

Jeg strikkede den i det lækre garn fra ”Lang” der hedder ”Gordon”. Det er uld og cashmere som er mega blødt og lækkert og en lille smugle tweedet.

The catch vest på bøjle
Detalje af den fine fishermans rib på “the Catch” vesten

Den sidste vest, var også teststrik, men for Spetaklestrik, den hedder ”the Catch” og blev udgivet i går. Du kan købe opskriften her

Jeg strikkede den, i det originale garn fra Engle garn.  En lidt tyk merino og en mohair, med en lille glimmertråd i. Som både gør vesten rigtig sjov, men også rigtig blød og lækker.

The Catch vest på bøjle på skab
The Catch af Spetaklestrik

Men hvad skal jeg så strikke til #vestefestKAL? Jeg er ikke helt sikker, men jeg vil rigtig gerne strikke Vaskavullas vest “Granny” jeg har noget lækkert garn på garnlageret som ville være perfekt. Jeg tænker man  godt kan nå at strikke to veste…så måske kommer der en veste mere på pindende til veste-festen. 

strikkede veste i en sweater stack
Veste i stakkevis

Til sidst vil jeg gerne sige 1000 tak til alle jer der gerne vil være med, og mange mange tak til Vaskavulla, Plummum og Spetaklestrik der alle sammen var med at lancere den her vestefest. 

Rigtig god søndag og jeg glæder mig til at følge med, både her på strikke bloggen og på #vestefestKAL på Instagram. 

Relaterede post