En verden af strik og kreativitet

Boblejakke KAL

Et nøgle garn på en seng med en kop kaffe og solbriller

Hvordan skete det lige at ”Strikkeklubben” lavede en KAL? Hvad er en KAL og hvordan kan man være med i den her?

Det der skete var, at min søde veninde teststrikkede den, og jeg var helt vildt med den. Så skrev jeg, at jeg synes vi skulle lave en ”knit-a-long” og Morsejer greb den og så rullede bolden ligesom.

Jeg spurgte min strikkeklub om de ville være med, og det var der nogen der ville og så startede vi.

En KAL – eller en ”Knit a long” er hvor en gruppe strikkere, beslutter sig for at strikke det samme på samme tid. Vi starter på torsdag den 15. August og forhåbentligt er vi færdige den 15. September og hvis man første er færdig den 15. December er det også helt okay. Det handler om at gøre noget sammen, at være fælles om at strikke et spændende projekt, og dele og se hvad andre strikker.

Vi har valgt at bruge #boblejakke og #boblejakkekal – og man så selvfølgelig gerne tagge mig og Morsejer så vi kan se de finde ting i strikker.

Det næste der skete var at Morsejer tilbød at give opskriften, til alle der gerne vil være med, det er bare så mega sejt. Jeg skal i hvert fald også strikke hendes jordbærbomberjakke senere…måske en anden KAL? Du kan se

Hvad er det ved Boblejakken at jeg elsker? jeg er vildt med det oversized look, at den kan bruges som en jakke og farven – jeg elsker den café latte farvede jeg har valgt. Den bliver perfekt til efteråret.

For at være med skal man sende en mail til Morsejer på morsejer@gmail.comså sender hun opskrifterne ud, bruge de to # for at vise sine fine ting og huske at hygge sig og have det sjovt mens vi strikker sammen.

Vi starter på torsdag og både mig og min strikkeklub glæder os helt vildt.

Rigtig god fredag

Relaterede post