En verden af strik og kreativitet

Anmeldelse af Augustines nye strikkebog “Nærvær”

ny strikkebog og en blomst

Nogen gange, får man en strikkebog i hånden som ikke ligner nogen andre. Det har både været sådan med Laines bøger, og med Thea Rytters bøger – og nu med Augustines for det er den flotteste strikkebog jeg længe har set. 

Den er selvfølgelig fyldt med en masse smukke designs, men der er virkelig også tænkt over stilen og designet – og det undrer jo ikke, når det er Augustines, men det er bare så flot, at se når det hele går op i en højere enhed. 

Nærvær, ny strikkebog af augustines

Garnere 

Men lad os starte med garnet – alle modellerne er strikket med CaMa RoSas “snefnug” og “månestråle” eller begge dele. 

Begge garner kan man finde på ReCraft, men der er også billigere alternativer. 

Jeg har slået op til baretten. Den der hedder “Birke baret” og jeg har brugt ”Sunrise# fra gepard garn og en mohair fra Sandnes fra mit lager. Den bliver helt perfekt her når vejret bliver lidt køligere.

Ny strikkebog anmeldelse

Modellerne 

Jeg havde glædet mig så meget, til at sidde med bogen i skødet, og den levede helt op til mine forventninger. Augustines sikre stil slår igennem, både på den grafiske del, men helt sikker også på designes. Der er ikke én hvor man tænker, aj den ligner ikke noget hun plejer at designe. 

Der er Augustines klassikere i en ny model.

Der er en fin blanding mellem store flotte sweatre og kjoler og hurtige fine projekter. 

Jeg vil lige fremhæve “Elme” trøjen, eller kjolen, den er så flot. Jeg tænker den passer perfekt til de lange vinter aftner.

Og så skal jeg da lige nævne den smukkeste model – Mama Brauner

Anmeldelse af Nærvær strikkebog

Hvis du vil se alle modellerne inden du køber bogen så kan du se dem på Augustines instagram her.

Bogen indenholder 14 opskrifter, der er både flerfarvestrik, flæser og moderne klassikere. Bogen kommer til salg den 2. september og koster 299,95 kr.

1000 tak fordi du sendte mig bogen og tillykke med den flotte bog.  

Relaterede post