En verden af strik og kreativitet

Sunday Playliste

Efterårs læseliste hos knitnite

Efterårs læseliste

Efteråret er på vej, og jeg er helt klar. Jeg har faktisk savnet efteråret med så mange sommer dage. Jeg ved godt, at der er mange, der slet ikke er klar til at give slip på sommeren. Så jeg tænkte, jeg ville starte stille og roligt og dele min ”efterårs læseliste”. Bøger der emmer af efetrår og hygge. De fleste er snuppet fra den her liste 

  • “The secret” af Donna Tartt 
  • ”little women” eller på dansk ”Pigebørn” Af Louisa May Alcott
  • “Practical magic” af Alice Hoffman
  • ”The dutch house” af Ann Patchet 
  • ”11.22.63” af Stephen King
  • ”an amityville Horror” Jay Anson
  • ”Charlotte Walsh likes to win” af Jo Piazza
  • ”City bakers guid to coutry living” af Louise Miller
  • ”Halloween party” Agatha Christie
  • ”Frankenstein” Marry Shelly. I mange år har jeg lyttet til podcasten ”Craftlit” Der lytter man, og gennemgår forskellige bøger. Hun har gennemgået Frankenstrin, så jeg vil høre den der. Jeg lytter til den på apple podcast.  

Jeg kommer til at lytte til de fleste af dem på lydbog. Jeg har et Audible abonnement, som jeg er rigtig glad for, fordi de fleste bøger findes der. Bortset selvfølgelig for de danske og nordiske bøger. 

Med efterårets kommen vil jeg krølle mig sammen på sofaen, fylde koppen med Halloween te fra Tante Te, finde alle mine varme tæpper frem og rigtig komme i efterårsstemning. 

efterårs læseliste

Relaterede post