En verden af strik og kreativitet

Anmeldelse af “color pop” strikkebog af Trine P

cover

Da jeg var til fiber folk i Roskilde, havde Trine lige udgivet hendes nye bog ”Color pop”. Vi fik en så fin snak om bogen, ReCraft og alt det der imellem. Jeg elsker altid at møde Trine, både fordi hun er en mega dygtig forretningskvinde, i den her strikkeverden, og fordi hun med den her bog, rammer lige ned i noget jeg synes der mangler rigtig meget – strik til unge. 

Trines nye bog ”color pop” er noget jeg ikke har set før – og noget jeg virkelig har savnet! Da jeg arbejdede ikke garnbutikker var der tit kunder, der kom ind og søgte efter opskrifter til deres børne eller børnebørn i str 8 – 16 år. Og der er så frygtelig få, der designer til dem, og det dur ikke at strikke en xs, og håbe at det kommer til at spille. 

color pop af knit by trine p boganmeldelse

Derfor er det så godt set, at det manglede lige sådan en bog på strikkehylderne. Jeg er også helt vild med, hvordan der er tænkt over, at det skal være så kønsneutralt som muligt. Man kan sagtens designe noget til børn og unge, som ikke behøver spejle et særligt køn, men være lækkert strik. Så kan man vælge lige de farver der passer til børnene. 

Opskrifterne i “Color pop” 

Bogen indeholder 23 opskrifter på 166 sider og den koster 269 kroner. Du kan købe den her. Jeg mener, at nogen af opskrifterne kommer som voksen opskrifter også. Jeg håber Trine laver en hel bog med dem alle sammen – så kan man tween med sin teenager! Det bliver et hit! Jeg er særligt helt vild med hendes sæt. I det hele taget er det bare en bog fyldt med fine opskriver, der passer til børn, leg og kreativitet. Og opskrifterne ser ud til at være sjove at strikke. 

Hvad skal jeg strikke fra color pop? 

Jeg skal helt sikkert strikke sætte her. Jeg snakkede med Trine P om det, og vi mener godt jeg kan graduere det lidt op, så jeg kan passe det. 

hoodie fra color pop af knit by trine p boganmeldelse

Støt små virksomheder der prøver noget nyt

Trine har selv trykt sin bog, og derfor synes jeg du skal hoppe ind på hendes webshop, og købe dit eksemplar hvis du kan. Jeg synes nemlig, det er så vigtigt at vi støtter de små virksomheder der prøver noget andet, strikkere der viser os noget andet, og er med til at gøre strikke verden bredere og i min optik mere spændende.  

Det har været så spændende, at følge tilblivelse af bogen på Trines instagram, og jeg har nydt at sidde med bogen, og jeg elsker, at Trine prøver noget nyt i strikkeverden. 

1ooo tak for bogen Trine og tak fordi jeg måtte anmelde den, og især tak for at komme med et nyt og mega spændende indspark i strikkeverden.

Bogen er modtager i gave 

Relaterede post