En verden af strik og kreativitet

Hvad jeg vil strikke til #blivhjemmekal

Mette Lundstad strikker i en solstråle

#blivhjemmekal er i fuld gang og jeg har fundet nogle af de ting jeg vil strikke mens vi er i lock down.  

Ophelia slipover

Da Kniableme postede den her flotte slipover, var jeg helt sikker på at den manglede i min garderobe. Jeg har ikke prøvet at strikke i Pernilla fra Filcolana før, men de havde heldigvis en fin brændt orange. Jeg strikker den sammen med Isager fv. 33

Slipoveren er så fin med en lille A form, og en smuk krave. Du kan finde opskriften lige her

en strikkeprøve på ophelia slipover

Ultimate Go-To sweater

Det næste jeg vil have på pindende på #blivhjemmekal er ”Ultimate go to sweater fra Plummum. Vi kender det godt, det med at man mangler en sweater der bare går til alt? Jeg er helt sikker på jeg har fundet min go to sweater – nemlig Plummums ”ultimate go to sweater”. Du kan finde den her

Det er en simple raglan sweater, der har de flotteste indtagninger på ærmet. Jeg glæder mig allerede til den er færdig, for jeg er helt sikker på den passer perfekt både til bløde bukser, og høje hæle. 

Jeg vil strikke min i tweed og mohair fra ”Smuksak garn”. Jeg har ikke prøvet at strikke i deres garner før, så det glæder jeg mig også til. 

Jeg har selvfølgelig valgt en fin brændt orange. Det er jo min go-to farve 

Plummums ultimate go to sweater på en bøjle

Strømper 

2020 har været et rigtig øv år. Men noget af det mest prositive er, at folk er begyndt at strikke strømper igen. Jeg elsker at strikke strømper. Det er hurtigt, der er så mange teknikker og der findes så meget smukt strømpegarn. 

Jeg har allerede slået op, til et par af Trine P´s vildt fine ”valmuesokker”. For altså flæser og sokker er et kæmpe hit. Du kan finde hendes sokkeopskrifter her  

2 nøgler strømpegarn på et tæppe

Jeg er så glad for at der er så mange der strikker med på #blivhjemmekal – 1000 tak for at i poster billeder og tagger.

Hvis du vil læse mere om #blivhjemmekal så tjek min post om det her

Relaterede post