En verden af strik og kreativitet

”Strikket påskepynt” af Thea Rytter aka Vaskavulla

bogen "strikket påskepynt" på et bord med garn til siden

Da jeg fandt ud af at der kom en “strikker Påskepynt” strikkebog også, blev jeg så glad. For der er næsten ikke noget, der er så hyggeligt som påskepynt. Alle de fine pastel farver og måske vigtigst af alt, så er det en trailer til foråret. 

Indeholder affiliate link

Er der noget vi har brug for i disse tider, så er det da at vide at foråret er på vej. Er det bare mig, eller føles den her vinter ikke længere? Mørkere? Og generelt mere ulidelig? Det kan selvfølgelig være, fordi vi er midt i en uhyggelig pandemi, med uendelig mange restriktioner, men jeg tror også, det er fordi den her vinter mangler solstråler. 

Derfor glæder jeg mig til at samle min rester, og strikke foråret ind i min lejlighed. Og ”strikket påskepynt” har masser af fine designs, som jeg glæder mig til at pynte med. Især de fine påskeæg med broderi, og de meget fine Vintergækker. 

Mette Lundstad holder strikket påskepynt boge

Jeg tænker også, at de fine strikkede vintergækker vil være fine, at sende med ud med årets gækkebreve. Under den her pandemi, har jeg haft brug for at gøre noget mere for de mennesker jeg savner i min hverdag. Jeg sendte julekort til venner, jeg ikke har set længe. Måske er foråret, også til at sende en ”forårs hilsen” i form af et gækkebrev. For det er en virkelig fin og sød tradition.  

”Strikket påskepynt” har 10 opskrifter. De er alle sammen strikket i Krea Deluxe økologiske og gots certificerede uldgarn. Men det er nemt at finde alternativer. Jeg strikker i en masse små rester.

strikkebogen strikket påskepynt i en cobber sofa

”Strikket påskepynt” af Thea Rytter udgivet på Turbine forlaget. Udgivet den 15. januar 2021 og den koster 199,95 kr.

Du kan købe den hos Turbine her: eller hos Saxo her: (det sidste link er et reklame link, hvor jeg får en lille procent del af dit køb uden at det koster mere for dig)  

Jeg har også anmeldt Theas “strikket julepynt” her

Mette Lundstad læser strikkebogen "strikket påskepynt"

Relaterede post