En verden af strik og kreativitet

Sunday playliste

Kager på et bord med strikketøj

Podcast, serier og opskrifter. Sunday playliste er hvor jeg samler ting jeg er stødt på i ugens løb.

Jeg bager…

Mine tahini cookies var fra Halfbaked Harvest og de var så gode! Du kan finde opskriften her

Jeg ser…

Lige nu se jeg en af verdens bedste serier….the west wing. Den handler om en fiktiv præsident, og hele hans stab. Den giver en rigtig godt indblik i amerikansk politik, selv om det hele er fiktion. En nyhedskanal lavede engang en meningsmåling om hvem man ville stemme på – de 2 ægte levende præsident kandidater eller Præsident Bartlet, fiktions præsidenten fra The west wing. Forbavsende mange stemte på Bartlet over Obama. Se artiklen her

Men grunden til, at jeg vendte tilbage til “The west wing” var selvfølge, fordi jeg så indsættelse af Præsident Binden forleden. Jeg fandt den her artikel omkring, hvor meget poltik, der var i kvindernes tøj.

Jeg synes, det er så interessant, hvordan man kan fylde sin gaderobe med politik, og sende politike signaler med sit tøj.

Jeg lytter til…

Jeg elsker podcast. Jeg har på det seneste lyttet rigtig meget, til “Krimiland” på podimo. Den handler egentligt om mordet på Palme. Men fordi en masse dokumenter er blevet frigivet, og de skal have tid til at de bliver gennemarbejdet, så er der en pause, hvor de undersøger Estonia forligset. Den er virkelig interessant.

Jeg er også faldet over den her podcast “flyvende tallerken” på DR. Den handler om, at USA har offentliggjort nogle videoer, af nogle flyvende objekter, de ikke ved hvad er. Podcasten handler om, om der er liv på andre planeter, og hvad de videoer viser. Måske skulle man gå igang med at se “x-files” igen…

Jeg håber I nyder jeres weekend med masser af strik, serier, podcast og hygge. Rigtig god lørdag

Hvis du vil læse min sidste anmeldelse af en strikkebog er det “Påskestrik” af Vaskavulla her

Relaterede post