En verden af strik og kreativitet

Update på #blivhjemmekal

#blivhjemmekal Ophelia slipover og tulipaner på et bord

 #Blivhjemmekal startede for at samle os, i den her skøre og usikre tid. Mens vi skal være hjemme, udvise samfundssind og passe på os selv, de ældre og alle dem der løber så stærkt på landes coronaafsnit. Er jeg så glad for, at vi kan mødes i det onlinefælleskab der hedder Instagram. 

Jeg vil lave en update på hvad jeg strikker på i #blivhjemmekal. Jeg er næsten færdig med ”Ophelia Slipover” fra Knitableme. Den bliver helt perfekt, over en fin sommer kjole eller en t-shirt, når foråret viser sig igen. 

Jeg har strikket den i en blød og lækker kombi, af Pernille fra Filcolana og Isagers mohair og i min absolutte yndlingsfarve – rust. 

to strikketøjer overfor hinanden

Det næste jeg strikker på i #blivhjemmekal er et stykke teststrik for super dygtige Plummum. Det bliver en sweater, den er strikke i Lamama como og deres tynde mohair der hedder Premia. Den er strikket med contiguous skuldere, og så ender den med en mega flot flæse i manchetten. Derfor hedder den også ”Ruffle Cuff sweater” 

Jeg strikker min i hvid, fordi jeg nogengange mangler en hvid eller grå til alle mine andre orange farver. Det er ikke sådan når man har en favorit farveskala. 

Strik på en stol

Jeg meldte også min #mymontana sweater ind i #blivhjemmekal. Der mangler lige nogle nøgler som jeg går og venter på men jeg glæder mig så meget til at hacke den færdig. Du kan finde opskriften helt gratis her

Jeg så lige i går at der er over 1300 billeder på #blivhjemmekal – det synes jeg er jeg helt vildt og jeg er så glad og så taknemlig for at der er så mange der strikker med og bakker op om at vi godt kan være sammen, blive hjemme og stadig finde lidt hygge og inspiration sammen. 

Du kan læse om #blivhjemmekal lige her

en bunke strikketøj

Relaterede post