En verden af strik og kreativitet

Anmeldese af Vasksvullas nye bog ”Strikket julepynt”

Strikke Julepynt af Vaskavulla med en grangren i fokus

Jeg elsker jul, og en af de bøger jeg har glæder mig aller mest til i år er “strikket julepynt”. Tea Rytter er kvinden bag ved Vaskavulla og en af danmarks dygtigste strikkedesignere. ”Strikket julepynt” er udkommet hos Turbine og koster 199.95 kr. 

Jeg elsker jul. Jeg er sådan en, der har en ”count down” til hvornår det er juleaften. Der er 100 dage til jul, hvis du var i tvivl. Så jeg har glædet mig rigtig meget til den her strikkebog ”strikket julepynt” og den skuffer ikke!

Den er fyldt med flotte og klassiske designs til julepynt. Nogen man kan se sig selv hænge op, og bruge i mange år. Eller man kan give dem videre og skabe juletraditioner hos andre. Noget af mit favorit julepynt er det min mormor har lavet.

Bogen har 12 opskrifter, hvor der er flere designes, der har forskellige modeller og jeg vil strikke dem alle sammen. De er alle sammen så fine og flotte og helt igennem julede.

Jeg tænker, at jeg rigtig gerne vil strikke ”de buttede stjerner” de vil være så flotte at have hængende i vinduerne eller liggende i et fad på bordet i hele december. Jeg er også ret vild med ”vimplen” og ”svampene”. 

Strikket Julepynt af Vaskavulla siddende med bogen

”Strikket Julepynt” er strikket i ”krea deluxe” uld, men det er nemt at finde alternativer eller bruge fra lageret. Men ellers har Krea Deluxe en fin hjemmeside her. Hvor du kan vælge lige de farver, der er jul for dig. 

Jeg er ret vild med at det hele ikke er rødt og hvidt, for julen kan være mange farver og julen hjemme hos mig er mere orange og grøn end rød og hvid. 

Den her bog, ”Strikket julepynt” sammen med Turbines Julesweater bog, klæder mig på til at oktober rammer, og man kan begynde at planlægge julepynt og julesweater. Men jeg tror allerede jeg starter i dag og slår op til  et par ”buttede stjerner” 

Jeg er helt vild med ”strikkede julepynt”. Jeg synes den er så flot og fin, og jeg har virkelig manglet noget flot strikkede julepynt. Der er masser af hæklede, og Krea Deluxe udgav en flot bog om det for et par år siden. Men hvis man ikke hækler er det så skønt at der er er kommet en bog til os der elsker jule, julepynt og strik  

Du kan købe bogen her eller her . Det sidste er et affiliate link hvor jeg får en lille del af dit køb uden at det bliver dyrere for dig.

Hvis du vil læse flere anmeldelser kan du læse flere her

Strikke Julepynt bogen i skødet

Relaterede post