En verden af strik og kreativitet

Updatering på #tourfestkal og mit næste strikketøj – straightlane sweater.

Update på Wrap me up again cardigan

Jeg har valgt at strikke mit teststrik under #tourfestkal Det er nemlig en ny version af Plummums ”wrap me up cardigan”. Imens gør jeg klar til at strikke min straightlane sweater.

Min “wrap me up again” bliver så flot. Der er en del ændringer i denne version, i forhold til den gamle. For det første er strikkefastheden helt anderledes. Det samme er alle enderne, ved ærmerne og forneden og til sidst sluttes den her med et bånd og ikke en I-cord. Den her version bliver så flot. Og garnet fra Lamana er så blødt og lækkert.

Det næste jeg skal slå op til er endnu et lækkert Plummum design. Nemlig hendes ”straightlanes sweater”. Jeg har fået den lækreste gule Lusso fra Lang. Så man kan vel sige at jeg strikker min egen gule trøje. 

Gul strikkerøve i hånden

Det her Tour de France har været helt anderledes end det plejer. For vi jo ikke har haft sommerferie, mens de har kørt. Men ih hvor har jeg nydt at strikke sammen med jer alle sammen. Der er stadig et par sjove giveaways oppe i ærmet, her til den sidste uge af tourfestkal

Straightlane sweateren bliver min tredje Straight lane. Jeg har nemlig både vesten og cardiganen. Og jeg elsker dem. Jeg er helt vild med det meget enkelte ribmønster, der er så fint og klassisk. Og det passer bare til alt mit tøj. Jeg bruger min vest rigtig meget. Både til kjoler og nederdele og især over en t-shirt. 

Min cardigan blev færdig lige som hedebølgen ramte i sommers, så jeg glæder mig til lidt koldere temperaturer, så den rigtig kan komme i brug.  

Straightlane cardigan på seng

Jeg glæder også mig så meget til at få strikket min sweater færdig. For jeg har set Plummum bruge sin rigtig meget, og jeg er sikker på den bliver en ny favorit i mit klædeskab.

Garnet Plummun har designet det i, Lusso fra Lang garner er 36% merino uld, 27 % silke, 19 % kamel og 18 % mohair. Det er jo nærmest den lækreste garnblanding man kan tænke sig. Jeg synes det holder sig mega flot i brug og så er det så blødt så blødt.

Så mens at Tourfestkal går ind i sin sidste uge så vil jeg nyde at strikke sammen med jer, heppe på danskerne i Touren, for de har kørt helt genialt! og håbe på at vi næste år får et tour de france uden corona.

Mette Lundstad holder en straightlane slipover i hånden

Vil du læse mere om knit-a-longs og tourfestkal, så tjek disse post:

Relaterede post