En verden af strik og kreativitet

Opdatering på ”2022 projekter” nummer et – ”Hæklede oldemorsfirkanter.  

cover billeder 2 hæklede oldemorsfirkanter

I år har jeg sat mig for at lærer et nyt projekt hver månede. Det første jeg kastede mig over var hæklede oldemorsfirkanter. Jeg har aldrig rigtig lavet noget hvor man skulle bruge oldemorsfirkanter. Men i år har jeg set flere ting med ”hæklede oldemorsfirkanter” som jeg synes ser spændende ud. Du kan se hvilke jeg har fundet her.

For ikke at bide over for stor en opgave, men “2022 projekter” så er jeg startede med seks projekter. Du kan læse om dem her

Min søsters reaktion på mit første ”2022 projekt” var ”Det troede jeg godt du kunne”. Jeg har det sådan med hækling, jeg kan godt, jeg tror nogengange jeg er bedre til det end jeg er. Jeg prøver tit, at lave sådan nogle små dyr, men giver op, inden jeg er helt færdig. Jeg tror, at fordi jeg kan strikke det, så er det svært for mig, at finde motivationen til at lærer at hækle det rigtigt.

Alle hæklede oldemorsfirkanter

Men denne gang gik det meget bedre. Jeg tror, at fordi jeg ikke kan strikke det, så er motivationen der. Det er virkelig sjovt, og der er så mange muligheder. Jeg har prøvet to forskellige slags, en helt almindelig en, og en med ”Margueritte” mønster. 

Jeg har brugt de her YouTube videoer til at lære det. Du kan se den ene her og den anden, med et marguerit mønster her

Jeg har fundet nogle rigtig spændende, fine og anderledes måder man har brugt Oldemorsfirkanter her.

Inspiration til hæklede oldemorsfirkanter
1.Proem Parades Tonia taske 2. Urban outfitters 2. Targets hæklede cardigan 

De her hæklede oldemorsfirkanter var så sjove at lave, at jeg er i gang med et tosset projekt. Det bpåde blander hæklede oldemorsfirkanter, strik og garnrester.

Jeg glæder mig til at vise jer mere om det senere.

Hvis jeg bliver helt bidt af at hækle, så vil jeg skal prøve at hækle den flotte ”kolonihave hat” til sommer fra Air Crochet (tidligere Lytter Løkker) 

samling af oldemorsfirkanter

Relaterede post