En verden af strik og kreativitet

Kreative mål for 2022

bog på et bord

Jeg elsker lister og sætte mål. Jeg er ikke verdens bedste til, at overholde dem, men i 2022 er året – kan I mærke det? Jeg har fundet 12 projekter jeg gerne vil lave i 2022. Jeg starter med de første 6 nu, og så til Juni vil jeg genbesøge listen, se hvor mange jeg har nået.

Projekterne, er både nogle hvor jeg skal lærer noget nyt, eller en opskrift, eller et mønster jeg gerne vil prøve.

De 6 første projekter kommer her

Lære at hækle “Oldemor firkanter”:

Jeg er ikke den store hækler, jeg kan godt, men jeg giver op med det samme. Men nu skal det være. Jeg vil lære at hækle ”oldemor firkanter”. Jeg har nemlig en ide til hvad de skal bruges til, og det er noget med garnrester. Min mormor plejede at hækle de flotteste tæpper med “oldemords firkanter”. Så jeg tænker, at der er noget smukt ved, at kunne det samme. 

Lære at Tufte:

Siden jeg så det første gang, har jeg været helt vild med tuftede værker. Nu har jeg fundet de dygtigste damer der dufter. Og de laver workshops! Men hvad er det at tufte? Det er ikke helt det samme som needle punch. Man bruger en anden nål, og teknikken er anderledes. Jeg er igang med at planlægge en workshop i Odense til April. Hvis du vil være sikker på at få en plads, så skriv til mig på hello@knitnite.dk.

Sy en anorak med flæser, patchowork og teddystof: 

Lige siden jeg så den her første gang på Pinterest, har jeg været helt vild med den. Så helt inspireret af den smukke anorak fra “Sea” som du kan se her . Såen en vil jeg, prøve at lave mit eget “take” på. Jeg tror nemlig mig og min hundehvalp, vil elske at gå tur i sådan en flot sag. 

sea anorak

Sy en vendbar vest

Jeg har købe den bedste 80´er sybog fyld med opskrifter på patchwork veste, der er vendbare. Sådan en tænker jeg skal igennem min symaskine i 2022. Jeg ved ikke om det er en trend der slår igennem i moden, men jeg tænker den vil være så flot til sommer. Både over sommerkjoler og en hvid t-shirt.

bøger på et bord

Lære at strikke efter japanske strikkeopskrifter 

Det har stået på min ønskeliste så længe. Jeg burde have kastet mig over det, her under corona, men ja altså det nåede jeg ikke, så nu snupper jeg muligheden. 

Da jeg var i Hong Kong, fandt jeg en rigtig fin strikkebog på japansk, som jeg vil starte med. De fine bøger med japanske mønstre på dansk, tæller nemlig ikke. Det skal være på japansk. 

Så passer det perfekt, med at jeg kan strikke efter japanske strikkemønstre, når jeg engang kommer derover. Det er øverst på min bucket liste. En tur til Japan.  

Jeg vil lave et fotoalbum for 2022

Der sker rigtig meget i mit liv. Min mors sygdom, som du kan læse om her hvis du er ny. Men andre, helt tæt på, er også blevet alvorligt syge. Og jeg vil blive bedre, til at huske, at nyde de små øjeblikke, og have noget at husket året for når vi er samme sted næste år. 

Jeg er ikke helt sikker på, om jeg vil bruge det her set fra Becky Higgins, eller jeg vil lave det hele selv.

kaffe og billeder på et bord

Jeg er meget spændt på projektet med så mange mål i 2022. Jeg tror måske, jeg har bidt over lidt for meget, men jeg tænker, at hvis der er nogen af projekterne, jeg ikke når, så kan de komme med i næste omgang.

Vi ses til Juni 2022, når jeg gør op hvor mange af projekterne, jeg har nået.    

Relaterede post