En verden af strik og kreativitet

Ønskeliste jul 2020

vildmarks sweater pakket ind med en sløjfe

Hvis du sidder derude og ikke ved hvad du skal skrive på din ønskeliste, dig så har jeg samlet nogle af de ting jeg synes passer rigtig godt til en strikke-ønskeliste.

En strikkebog..

På min ønskeliste ville jeg have Ida Witres ”en strikkers år”. Den er fyldt med lækre opskrifter og en meget flot bog. 

Plystres bog ”Moderne Broderi” fordi det er en helt anden tilgang til strik, og fordi jeg elsker broderi. 

Vildmarks sweater” fordi den er så flot og der er helt sikkert både et par sweatre til dig, dine kære og børnene omkring dig 

Der er også kommet nogle sjove strikkebøger her i efteråret fx ”Strik” af Lene Holme Samsøe og Charlotte Kaa – se den her. Eller ”Feministisk kreabog” som du kan se her.

Linksne er reklame links, hvor jeg får en lille procent del af dit købt uden at det bliver dyrere for dig. 

Gavekort…

Min ønskeliste er fyldt med ønsker til både garn, pinde og tilbehør. Men på min ønskeliste står der også en masse garvekort til små garnbutikker. Husk at støtte de små butikker, især i den her hårde coronatid.

Garnkits…

Jeg ville også skrive et hue kit fra Dygtige Plummum på min ønskeliste – fx hendes nye ”the family beanie” du kan se den her

Garn der ligger i en bakke og julekugler og gran ved siden af

Opskrifter…

Eller opskriften fra Spetaklestrik der både støtter ”LykkeLiga” og er en rigtig fin hue – se den her

Strikketaske fra GS design og en gren gran

En strikketaske

Den vildeste strikke-gadget – nemlig ”strikketasken” fra GS Design – man bestiller dem og så bliver de produceret, så det er ikke sikkert man kan få dem til jul. Men gode ting er værd at vente på og jeg elsker min. Hun har nogle mega flotte pinde etuier i sin shop lige nu

Juleglæde…

Jeg glæder mig rigtig meget til julen i år. Det gør jeg hvert år. Men sidste år, havde vi lige fået af vide, at min mor havde Alzheimers. Og det fyldte rigtig meget. I år er der gået et år, jeg har fået en masse hjælp, til at bearbejde min sorg og accept af sygdommen. Og det føles som om julestemningen, er på et lidt højere, blus i år. 

Jeg vil glæde mig til boxing day, en hel dag fyldt med fodbold og strik i sofaen. Jeg vil glæde mig til at være sammen med mine nevøer og kramme min mor juleaften. 

Relaterede post