En verden af strik og kreativitet

Hello November 2021

November er landet, med alt hvad det bringer af juleforberedelser og masser af strik. Jeg har samlet mine favorit “makes” fra Oktober mens jeg ligger hovedet i blød for hvilke ting jeg vil putte på min juleliste.

Jeg elsker alle efterårs månederne, det er her jeg shiner, men november er min favorit. Og det er der mange grunde til. Et, jeg synes den er så flot! Lyset, efterårs farverne. To, det er endelig så koldt at man kan gå med strik, hue og jakker igen. Tre, det er min fødselsdagsmåned. Og fire, som måske er den aller vigtigste, vi er et skridt tættere på December og jul. Jeg elsker jul, men december, ender tit med at blive så forhastede, at man ikke rigtig når at nyde det hele. Her i november, ligger man alle planerne for, hvad man skal nå i december. Og i planlægningsfasen kan alt nås.

Jeg elsker alle de ting jeg nåede i oktober, det er lidt svært at vælge en favorit så her er et par favoritter.

Mine Yndlings Make´s i November

Halloween strik

Jeg elsker min pumpkin trøje, meget mere end jeg regnede med jeg ville. Du kan få tricks og tricks til at lave din egen her

Jeg nåde ikke at blive færdig med ”halloween” strømperne. Men jeg tænker de skal strikkes færdig og så er de også klar til næste år. Opskriften er herfra

Halloween

Halloween – vores halloween stak lidt af i forhold til, hvad jeg havde troet den ville. Vi har ikke rigtigt holdt det før. Det gjorde vi ikke i Nordvest. Der kom ikke børn og råbte “slik eller ballade”, og vi havde heller ikke så meget pynt. Men i år har det været så hyggeligt og vores lille gravsted i forhaven har også været så sjovt. Vi ligger allerede store planer næste år.

Efter nevøerne havde været ude og rasle. Havde jeg lavet uhyggeligt mad. Jeg havde set det hele på pinterest så jeg kan på ingen måde tage æren for det men jeg linker til det her. Jeg havde lavet tomatsuppe med edderkoppebrød – du kan se det her jeg bagte det af en helt almindelig bolledej. Jeg bagte hovedet og kroppen først og benene bagefter. Da vi sad og spiste, helt mætte af uhygge, tomatsuppe med kranier i og halloween i sig selv sagde min nevø sagde ” det føles lidt som noget vi skal gøre hvert år” og jeg er helt enig med ham.

Jeg ved godt at der er steder i København, hvor man også laver Halloween på den her måde. Men i Nordvest hvor jeg boede, der gjorde man ikke. Så det var sjovt at opleve.

Halloweenpynt

Jeg har virkelig nydt mine halloween pyntede vinduer. Jeg havde tegnet forskellige halloween og efterårsting på ruderne med Posca tusser. Det har været så hyggeligt, at kigge på, og jeg elskede, at min nevø gik så højt op i det. Det er næsten helt sørgeligt, at de skal vaskes væk nu. Jeg tror jeg beholder kransen på døren lidt endnu. Du kan se et billede af den her

Jeg er vild med min “halloweenby” den har stået og pyntet så fint. Næste år skal der flere huse til og måske et helt halloween landskab! ligesom et “nisselandskab”

Jeg har slet ikke nået at se alle de gyser film, jeg havde planlagt, til gengæld introducerede jeg nevøerne til Ghostbusters og det var et hit. Jeg sender en ægte kærlig tanke til mine forældre, der ligesom jeg sad og læste alle underteksterne højt. Det er lidt som om det bare høre med til barndommen.

“Novembers make´s” liste

Det var først gange jeg delte min “liste”, over hvad jeg gerne ville nå at lave til halloween. Jeg er sådan en, der elsker lister. Og at lægge planer. Min familie joker altid med, at jeg skal have en masse informationer, så jeg kan lægge en plan.

Men en af de ting jeg elsker mest, ved alle sæsonerne, er alle de forskellige ting, man kan i de forskellige sæsoner. Det hjælper mig, at have en liste, med de ting jeg gerne vil nå. Og at lave det tilfredsstillene x, når man har gjort et projekt færdigt.

Nu vil jeg gå i tænkeboks over hvilke ting, jeg vil nå at lave her i November, mens jeg drikker det sidste pumpkin spice kaffe og nyder der flotte blade på træerne

Relaterede post