En verden af strik og kreativitet

Julekalender ideer til voksne

en masse julekalender ideer til voksne

Jeg synes nogengange det kan være lidt svært at finde gode ideer til hvad man skal putte i en julekalender til voksne. Derfor spurgte jeg ud op Instagram om der var nogen der havde nogen gode ideer. Og det havde I. Jeg blev væltet bagover af gode ideer.

Forleden dag spurgte jeg på Instagram om der var nogen der havde nogle gode input til en julekalender til voksne, fordi jeg ville lave en julekalender til min mor. Og de svar jeg fik var helt geniale så jeg tænkte jeg ville dele dem herinde hvor man kan finde dem igen

Jeg har delt dem op i: “Dem man kan købe”, “dem man kan lave” og “dem der er gratis”

Julekalender ideer: Dem man skal lave

Hjemmestrikket strømper – du kan finde mine yndlings strømpegarn her

Hjemmestrikket vanter.

Hjemmestrikket julepynt.

Et strikket sjal eller en halsedisse.

Hjemmestrikket karklude.

”Billeder gennem tiden” altså, at man samler billeder der repræsenterer forskellige tidspunkter i ens liv sammen.

”Lav selv kage” hvor modtageren kun skal tilsætte æg/smør og så bage. Jeg tænker den her nye bog vil være helt perfekt til at få gode ideer til netop det.

Hjemmlavet syltetøj, snaps, likør, eddike og tørret krydderurter.

Hjemmelavet julepynt i selvhærdende ler.

Hjemmebagte småkager.

Et stykke julepynt hun selv skal lave.

Et 1000 prikker puslespil delt op i 24 pakker.

Et hjernevrider spil.

En lille fagbog, med noget som personen, interesser sig for gerne fra genbrugen.

Gavekort til oplevelser: cafetur, teatertur, frokost, museum, vindugspudsning, en tur i skoven, biografen og/eller aftensmad.

Julekalender pakker

Julekalender ideer: Dem man kan købe:

Lækker håndlavet sæbe.

Lækker creme.

The, kaffe.

God chokolade.

Lækker glögg.

Kit til hjemmelavet snaps.

Flot julepynt.

Favorit alkohol, øl, portvinskalender.

Skrabelod – tænk hvis man vandt!

En dag, kunne gaven være en buketblomster, der bliver leveret.

Håndcreme – det er en sikker gave hos mig. Jeg elsker dem alle sammen fra Rituals hvis du mangler inspiration.

Yndlings slik.

Glimmerstrømper.

Fnugfjerner, den var jeg aldrig selv kommet på. Men det er en mega god ide. Jeg mangler ihvertfald tit en.

Lys, og med de sidste par års trend kan man finde nogle rigtig flotte nogen.

Blomsterfrø eller blomsterløg til at så til sommer og nyde. Jeg er ret glad for dem jeg køber fra Spirekassen.

Kit til microspire. Det tror jeg er så sjovt. Tænk karse, men flere forskellige muligheder. Jeg tror det kunne være så sjovt at prøve, især med børn. Du kan finde dem her

Julekalender ideer: Dem der er gratis

En bog, fyldt med citater om personen, eller som passer på personen. Det kan også være ens egne yndlings citater.

En Playliste men alt personens yndlings musik.

Et ord hver dag under titlen: Du er….Personen der sendte det til mig skrev at det var fantastisk at læse alle de gode ord hver dag, de hænger stadig oppe hjemme hos mig. Det kan jeg godt forstå. Det lyder som en meget betænksom gave.

En kompliment bog, med personlige komplimenter til brug på dage, hvor der er behov for et boost.

Jeg elsker julen, og jeg elsker at vi er begyndt at lave “julekalendre” til voksne også. Det er jo faktisk dem der har mest fortjent det. For alle de gaver de har fundet og pakket ind til os da vi var børn. Jeg er blevet så inspireret til at finde gaverne til min mors julekalender. Så 1000 tak for alle de gode ideer. Jeg er simpelhen blevet så inspireret af alle jeres gode ideer og jeg er helt sikker på min mor får den fineste julekalender.

Relaterede post