En verden af strik og kreativitet

Anmeldelse af Vildmarkssweatre 2″ af Linka Neumann

De to vildmarkssweatre bøger på et bord

En af mine mest læste blog post, er min anmeldelse af ”vildmarkssweatre 2” fra Linka Neumann. Det er også sådan en fin bog, fyldt med en masse flotte opskrifter. Med en spændende måder, at bruge fair isle. Nu har Linka Naumann lavet den svære toer, opfølgning til hendes hit bog. Og jeg kan godt afsløre, at hun er kommet godt fra det.

Den svære to´er.

Jeg synes den nye bog ”Vildmarkssweatre 2”, er en perfekt opfølgning til hendes populære etter. Den er igen fyldt med flotte sweatere og cardiganer, masser flotte mønstre og strikket på tykke pinde.

Hvad vil jeg gerne strikke fra ”Vildmarkssweatre 2”

“Vildmarkssweatre 2” har stadig en masse dyr i designsene, og det passer så godt til Line Neumann, og hendes historie.

Noget af det Linka Neumann kan er, at hun er utrolig sikker i sine designs, de følger alle sammen den røde tråd hun har lagt ud i bog et. 

Der er både smukke Lopapaysas, sjove designs med dyr eller poter og lækkert nordisk garn.

Jeg har noget med det nordisk garn hun bruger, jeg synes det klæder hendes designs meget og giver dem et smukt rustikt look.

Jeg drømmer om at strikke sådan en, sidde ved bålet og riste skumfiduser i en af hendes lune designs. 

Opskrifterne 

I den forrige bog var der også nogle børneopskrifter, men jeg tror næsten der er flere i den her nye bog. Der er også et par opskrifter på handsker og en hue og vanter 

”Vildmarkssweatre 2” har 20 opskrifter, men nogle af dem har to versioner så der er i alt 22 opskrifter. Bogen har 143 sider og koster 249,95. Du kan finde den her hos Turbine og hervia et affiliate link hvor jeg får en lille procent del af dit køb, uden at det koster dig ekstra. 

Hvis man elskede bog et, er der ingen tvivl om at bog nummer to skal sættes på ønskesedlen. 

Du kan læse min anmeldelse af hendes første bog lige her

Relaterede post