En verden af strik og kreativitet

Velkommen Tanja

Vores nye hundehvalp

Vores lille familiekollektiv er blevet udvidet med en lille krøllet firbenede stykke kærlighed. 

Jeg har noget, jeg gerne vil dele med jer. Jeg har været så “hund struk” så længe, at jeg kun ser hvalpevideoer i min reels feed. Og nu er der en lille Labradoodle der er flyttet ind hos os. Hun hedder Tanja, fordi hun er lige så kær som “lille Tanja” fra “kometernes jul” og fordi mine nevøer var med til at vælge navn.

Labradoodle hundehvalp

Men der var så mange ting, der skulle falde på plads før det kunne lade sig gøre. Jeg var klar til at find én hvalp, da vi flyttede tilbage til Odense. Men det er et stort ansvar og vi skulle alle sammen lige være klar.

Men nu er hun her. Hun er en Labradoodle 1B. Så hendes mor er en grå labradoodle og hendes far en en hvid puddle. 

Nu findes der mange forskellige slags doodler, men de første blev lavet i Australien og var en Golden Retriver og puddel hund. De blev lavet som “hjælpe hunde” altså som førehunde og alle de andre “jobs” hunde kan have til at hjælpe mennesker. De første slags kom i 1990´erne men det er især de sidste par år de er blevet populære i gadebilledet.

En lille hundehvalp

Vi har købt Tanja ved Unique dogs og vi er så glade for alt den støtte, og vejledning vi har fået. Det har været skønt at følge med hvalpene hver uge på hendes blog. 

Vi har valgt en doodle, fordi jeg er en lille smugle allergisk overfor hunde, så den her kombination er helt perfekt. 

Hendes start i vores familie har været meget nemt og hyggelig – nu begynder alle hvalpe frækhederne at vise sig. 

Vi glæder os til et langt hundeliv, med Tanja ved vores side. Jeg tænker allerede på alle de ”Tanja & me” outfits vi skal lave. 

Der skal både strikkes hunde sweatre og sys hundebandanaer. Det bliver skønt. 

Labradoodle

Relaterede post