En verden af strik og kreativitet

Sunday playliste

terrazzo slipover på seng

Det er lidt længe siden jeg har lavet en “sunday playliste”. Det er her jeg deler små fine ting jeg finder på min vej. Ting jeg nyder lige nu og som jeg gerne vil give videre.

Jeg ser…

“The Crown” på Netflix. Jeg ved godt at jeg lige her er håbløst bagud! Jeg har forsøgt at starte et par gange. Men denne gang er jeg helt hooked! Jeg tænker at når jeg når til den nye sæson skal jeg strikke en “the revence dress” fra Lokal-oslo. Se den her De har lavet en hel “Lady Di kollektion” du kan se den her

Jeg strikker…

I det lækreste garn fra Fyn. Lige nu strikker jeg en Terrezzo slipover, i det lækreste garn. Og det kommer endda fra min baghave! eller altså ikke helt. Men det kommer fra Fyn. Jeg strikker den i håndværker garn fra Hjeltholt uldspinneri. Det er kraftigt, uldet men også ret blødt. Og det er den helt rigtige brune farve. Garnet bliver faktisk spundet og kartet på maskiner fra Brands klædefabrik. Det er da lokal historie der vil noget

Hjeltholt garn og et toyko tango armbånd der ligger på en seng

Jeg læser…

Jeg går faktisk stadig og aer min fine bog “Norske handsker fra Selbu”. Du kan læse min anmeldelse lige her jeg tænker jeg skal igang med et par lækre handsker inden det bliver alt for koldt og man virkelig mangler dem.

strikkede sokker strikketøj

Jeg planlægger….

En hel masse julestrik. Jeg vil mægtig gerne nå at strikke en “pimb your balls” mere. Måske i hvid med med guld balls på. Du kan læse om mig og Plummuns nye design her

Ellers har jeg planer om at min svogers NFL sokker skal strikkes færdigt så han kan få dem til advent.

Og jeg har gang i en sweater til mindste nevøen, men jeg kan ikke lige finde den…kender I det? at strikketøjet er væk?

Strikkede sokker strikketøj i striber

Alt det løse…

og så er jeg ved at flytte. Alle mine ting er blevet flyttet fra Boxit. Men lejligheden er ikke helt færdig endnu. Men næsten, weekenden skal bruges på at dimse både de helt store, og de små ting på plads. Og forhåbenligt en masse strik i min nye sofa.

Sunday playliste har holdt lidt pause men nu er den tilbage

Relaterede post