En verden af strik og kreativitet

Sunday Playliste 2

sunday playliste cover billede

Her deler jeg, hvad jeg er faldet over, fundet og elsket i løbet af ugen

  • Filme “Little Women” af Greta Gerwig. Jeg synes, det er et af nutidens største Oscar “snubs” – altså folk der bliver snydt for Oscars. At hun ikke fik bedste instruktør eller bedste film. Jeg var så frygtlig godt underholdt, men jeg elsker også historien om Familien March
  • Podcasten “How I built this with Guy Raz” han snakker med folk om hvordan de har startede deres firmaer, fx kan man høre historien om hvordan Instagram blev til.
  • SommerfestKAL, jeg er simpelhen så glad for at der er så mange der vil være med til at strikke sommerstrik sammen med mig – 1000 tak for alle jer
  • Drik: is kaffe hele dagen og mange af dem

Relaterede post