En verden af strik og kreativitet

Vaskavulla har gjort det igen! Strikket Halloween er ude nu.

strikket halloween på et bord med græskar

Jeg elsker efterår. Jeg elsker alt ved den årstid. Filmene, PSL, farverne og at vi endelig kan have alle vores uldtrøjer på uden at koge over. Nu er der ovenikøbet en strikkebog så vi kan pynte op til yndlings årstiden: Vaskavullas “Strikket Halloween”

Thea Rytter, har lavet en strikke bog til alle højtider ”påske” og ”Jul” og nu også, min favorit ”halloween”

Mette Lundstad

Om bogen:

”Strikket halloween” indeholder 13 strikkeopskrifter opskrifter, på alt lige fra græskar til skeletter. Alle opskrifterne dufter af efterår. De skal helt sikkert pynte hjemme hos mig, fra September indtil det er acceptabelt af hænge julepynten op igen.

Alle opskrifterne er strikket i Krea Deluxes økologiske uld, men man kan sagtens bruge sine rester. Eller finde nye rester på ReCraft.

Jeg har strikket

Jeg har strikket, det store og det lille græskar. Men jeg har planer om, at strikke den fine guirlande med blade, og nogle flere græskar.

Hver November holder vi Thanksgiving. Vi gør det mest, fordi vi ser NFL fodbold, og der er tre kampe på en helt almindelig torsdag. Men vi gør det også, for at få lov til at stege en kæmpe kalkun. Det er noget af det, jeg elsker mest. En aften fyld med fodbold med hjelm, gode venner, familie og masser af stuffing og kalkun.

I år vil jeg pynte bordet med en masse af ”Strikket halloween” pynt.  

Thea Rytter, starter ”strikket julepynt” med at skrive hvordan julepynt går i arv, og hvordan man nu kan strikke sin egen familie klenodier. Jeg er helt sikker på, at mine efterår fremadrette er lidt mere festlige, med en masse strikket pynt.

Jeg synes bogen er så fin, og perfekt hvis man, lige som mig, har taget halloween til sig og laver det til endnu en fest. For er der noget vi har brug for efter år i pandemi, det er da flere fester – og strik til at pynte alle vores fester.

”Strikket halloween” er ude nu og kan købes her hos Turbine og her med et link hvor jeg får en lille procent del af dit køb uden at det er dyrere for dig.

Bogen er modtaget i gave fra forlaget.  

Strikket halloween på et bord

 

Relaterede post