En verden af strik og kreativitet

Søndags playliste

Uh det er ved at være længe siden jeg har lavet sådan en. Så den er stop fyldt med ting der gør min hverdag lidt mere lækker.

Min strikkeliste

Min “Skibhus sweater” er ude og resten af weekenden er der en lækker rabat på både den og kits til den

Jeg har en masse workshops her i efteråret og jeg arbejder på en masse prøver og designs til dem. Blandet andet det her meget nemme “begynder” halstørklæde.

Jeg arbejder også rigtig meget på den her nye slipover. Den har en masse sjove teknikker, men sådan nogle plejer at drille utrolig meget i opstarten.

Skibhus sweater af Mette Lundstad liggende på en seng

Podcast liste

Jeg har rå lyttede til dem her:

  • Flyvende tallerken – Den står lidt mit hjerte nær. Måske fordi jeg var med fra starten. Men den handler om UFO´er og hvad det kan være og hvad det måske er. Den længe ventede rapport fra USA´s militær er lige kommet og det sidste afsnit tager sig af den. Den findes på DR
  • “To live and die i LA” jeg var helt slugt i første sæson og om noget er andet sæson endnu vildere! Den findes på apple podcast og er engelsk.

Serie liste

Har du set Ted Lasso på Apple TV? jeg har slugt den første sæson. Den handler om en amerikansk fodboldtræner der tager til England og bliver (vores slags) fodboldtræner. Men Ted Lasso, er så meget mere end det. Han er ligeglad med om de taber eller vinder, bare han er med til at udvikle spillerne til at blive bedre mennesker på og udenfor banen. Og det kommer der de mest geniale, hjertevarm og sande “Ted Lasso ideologier” ud af. Nogle har taget internette med storm – som blandet andet “be a gold fish” og “doing the right thing is never wrong thing”

Når nu vi er på Apple TV. SÅ vil jeg også lige anbefale “Home before dark”. Den handler om den 8 årige Hilde Lisko. Som opklarer mysterier, i sin lille by, med sin “selvudgivet” avis. Serien bygger løst på en sand historie, det er lidt vildt ikk? en 8 årige journalist, der opklare forbrydelser. Jeg har været helt fanget, af farverne, alt den lækre strik og selvfølgelig en fin fin historie.

Strikke tips og tricks:

Jeg er en af dem der strikker rigtig løst, men slår frygteligt stramt op og lukker af. Så jeg har arbejdet med nogle andre måder at slå op på. Jeg tror, jeg har fundet min nye favorit – german cast on! eller vi ville vel kalde den “tyske opslagning”

Forleden da jeg postede at jeg bagte “Thahini, chokolade og salt” cookies var der en del der spurgte til en opskrift. Den er her – verdens bedste cookies hvis du spørger mig.

Relaterede post