En verden af strik og kreativitet

If you´re going for San Fransisco…

knitnite_isager_silk_mohair_alpaka1_frindge

I morgen flyver jeg på sommerferie, og jeg har brugt uforbeholden meget tankevirksomhed på at tænker over hvilket strikketøj jeg skal have med.

Jeg skal 3 uger til Californien, på ”road trip” og 2 x 12 timers flyve tur! Det er mange timer til strik. Jeg har kogt det ned til 3 projekter.

Første projekt er Önlings fluffy fluffy sweater. Den orginale er strikket i mange farver. Jeg har valgt at lave min ensfarvet med guldstriber – fordi glimmergang er altid en god ide.

Jeg har valgt at bruge ”Mohair by carnard” fordi det er super blødt og de har min ynglingsfarve – carry!

knitnite_mohair_by_carnard_blog_strik

Det andet projekt er ”Millefryd Knitwear” sweater ”Edith my size”. Jeg har valgt at strikke den i en tråd Isagers Alpaka 1 og en tråd Isagers Silk mohair. Strikkefastheden passer ikke helt så jeg laver en størrelse større end jeg ville have strikket. Jeg har valgt den kombination da jeg så den i hendes Instagram feed, og den så så lækker og let ud. Men også fordi, så kan man strikke den i Alpaka 1 farve 3 – brændt karry og Mohair fv 63 – mørk Karry – kan i fornemme et tema? Jeg elsker den farve. Den er dyb, flot og dufter af efterår og pumkin spiced latte.

knitnite_isager_alpaka1_silk_mohair

Mit sidste projekt har jeg taget med simpelthen fordi jeg er bange for at løbe tør for projekter…Det er ”hverdags jakken” fra Knitableme. Det er en perfekt retrillede jakke med intiagus sleeves ærmer.

Jeg havde noget gult uld, jeg havde købt for længe siden, som simpelthen havde den mest kedelige gule farve. Så jeg farvede det med løgskaller og nu er det blevet den flotteste dybe mørke gule farve. Strikkefastheden passer slet ikke, men jeg tænker jeg strikker en, eller flere størrelser mindre, så tror jeg den passer. Den strikkes oppefra så jeg regulerer den undervejs.

knitnite_garn_efterår

Vores road trip tager os gennem hele Californien. Vi starter og slutter i LA og har planlagt en god bladning af national parker og byer. Vi starter med et par dage i LA, så tager vi mod Grand Canyon og Bruce Canyon. Derefter kører vi opad mod Yosemite. Efter at have kigget på kæmpe træer, tager vi til San Fransisco. Min Mor har en barndomsveninde vi skal besøge. Bagefter kører vi ned mod LA af Highway 1. Som heldigvis er åbnet igen.

Næsten det bedste er at der er Vouge Knitting Live! I San Fransisco de dage vi er der. Og vi har billetter. Jeg glæder mig så meget til at se hvad det er, og kigge på nyt og spændende garn.

Både mig, min søster og min svoger er meget Amerikansk fodbold og vi har billetter til kampen mellem Vikings og Rams dagen før vi flyver tilbage. Det bliver verdens bedste tur!

Nu vil jeg skynde mig at strikke ribben på min Vilma sweater, for den vil passe så godt til Yosemite!

Følg med her eller på Instagram

Relaterede post