En verden af strik og kreativitet

Velkommen til Knitnite?

Hej, velkommen eller tak fordi du kunne komme.

Hvorfor skal du læse med her? internette er fyldt med strikke blogs om alle mulige spændende ting – Det skal du fordi, jeg tror vi har brug for steder hvor vi kan slappe af og hvor vi kan blive inspireret. Det håber jeg, jeg kan her. Hvor jeg deler mit strik, livet og alt hvad der høre med til det.

Hvilken slags strikker er jeg så? jeg elsker at strikke på mellem pind 3 og 5, jeg strikker kun i uld, jeg er en egostrikker og jeg har mellem 7 og 10 projekter igang hele tiden. Jeg elsker at teststrikke for dygtige designer og så har jeg en stor kærlighed til brændt orange.

Bag knitnite, hedder jeg Mette, ligesom alle de andre kvinder født i 80´erne. Jeg er uddannet tekstilformidler på KP i København. Jeg er fra Odense, men har boet de sidste 12 år i København. Jeg bor i det Københavnske Nordvest kvarter, og jeg elsker det.

Jeg er ikke en af dem der har strikke siden jeg var 4 år, men i de sidste 11 år har strik været omdrejningspunket i mit liv. De sidste 3 år har det fyldt det hele.

Bloggen hedder knitnite, fordi jeg elsker at strikke sammen med andre, og fordi strik er en utrolig social beskæftigelse. Så jeg synes jeg fandt et fint navn der minder om “strikkeaften”

jeg glæder mig til at dele mit strik, livet og hvad ellers der falder ned i mit skød her.

Relaterede post