En verden af strik og kreativitet

California here we come!

knitnite_strikkeblog_roadtrip_californien

Tre generationer rejser rund i Californien sammen i en måned. Den ældste generation fylder rund og har givet os en tur. Det er ikke første gang vi er på eventyr sammen. Vi har rejst rund i Kina og Peru sammen før, men denne gang er der en Svoger og to Børnebørn med. 

Vi starter med et par dage i LA så henter vi vores autocampers og drager vi naturparker, endeløse landeveje og nye eventyr. 

Vi var nogen, der var i tvivl om en flyvetur på 11 timer plus en lille flyvetur på 2 timer først, kunne klares af en 2 årig og en 5 årig. Jeg siger det bare, jeg har verdens sejeste nevøer. Der var en enkel episode, med en ost der fløj et par rækker frem, ellers så var de, de mest eksemplariske børn ombord på Boeing 777 mod LAX.

Vi prøvede ikke at sove for meget på flyvet, men taget nogle små lurer, for når vi landede i Los Angeles ville det være sen eftermiddag. For at vi kunne komme ind i den anden døgnrytme ville det være nemmere at være mega træt den første dag….troede vi. Det er her at rejse med børn, ikke altid bliver som man havde forestillet sig. Men mere om det om lidt.

Vi havde lejet en bil i Los Angeles, fordi alt i LA ligger så langt fra hinanden, og offentligt transport ikke er tilstrækkeligt. Jeg var lidt skeptisk, om vi nu havde brug for en bil, men jeg er så glad for vi gjorde det for det gør vores dage i LA meget nemmere.

Men tilbage til vores store planer med jetlag. Den mindste nevø havde ikke fået memoet om hvordan man retter ind med Jetlag, så han vågnede kl 3 og var klar til nye eventyr. Han har heldigvis nogle seje forældre der gik en lang tur med ham, og morgenmaden og vi andre vågnede kl. 6.

Vores plan var at ramme Santa Monica Pier og Venice beach og måske hvis tiden var til det ”Griffith observatoriet” – jeg havde La La Land dansenummeret klar!

Mens vi kørte gennem Beverly hills mod Santa Monica Pier træk havgus og tåge ind over stranden, så det blev en list tåget udflugt men det tager ikke noget af oplevelsen. Det er ret utroligt at se ting, som man er vokset om med at se i tv-serier og film, i virkeligheden. Fx når livredderen åbner dit tårn og griber sit bræt og kaster sig ud i bølgerne og surfer under molen.

Eller at sidde og se basket ball i Venice, eller at alle skaterne i parken lignede dem fra ”lord of dogtown”

Både jeg og nevøerne kunne sidde og kigge på dem i timevis.

Eftermiddagen endte på toppen af LA med udsigten over HOLLYWOOD skiltet i bagende sol og masser af selfiestænger.

Jeg nåede desværre ikke at opfører mit dansenummer men jeg fik sagt ”and the oscar goes to La la Land”

Fordi vi har set så mange amerikanske reklamer med vores NFL gamepass så har vi lavet en bucketliste over fastfoodkæder vi gerne vil prøve inden vi tager hjem, vi har krydset Wendys af vores liste.

I dag venter en ny dag. Vi skal se noget mere, kramme mere nyde ferie og hinanden.

Relaterede post