En verden af strik og kreativitet

Mod det Vilde Vesten

kbitnite_strikkeblog_roadtrip_RV

Vi har booket vores RV´s gennem Ben´s i Danmark. Så alt var klar, da vi var færdige med LA. Vi rejser med Cruise America, i to RV´s på 25 fod. Det er virkelig en nem måde, at rejse fra et sted til et andet. Og især med to nevøer så giver det så meget mening, at vi har alt omkring os.

Vi vinkede farvel til LA og satte kursen mod det vilde vesten, eller det tætteste man kan komme på det – Pioneer Town.Hvis du ikke har hørt om det før, så skal du ikke være ked af det. Det havde jeg heller ikke. Men jeg er så glad for, at vi slog et smut forbi, for jeg har aldrig oplevede noget det mindet om.

knitnite_strikkeblog_roadtrip_pioneertown

Det er en gammel filmkulisse, som man har lade stå og nu bor folk derude i midten af ingenting. Det er som at træde ind i en gamle westernfilm når man går ned af hovedgaden og så er der ørken så langt øjet rækker – ørken og joshua træer.

knitnite_strikkeblog_roadtrip_pioneertown

Men der er den fineste restaurant med lækker mad og fantastisk musik. Rigtig mange store bands spiller der hvis de er i nærheden af LA. Da vi var der ”open mic night” så kæmpe store ribs og burbon blev nydt sammen med blues og country.

Nevøerne klarede den lange turen rigtig godt.Vi kørte fra LA om morgen, og var fremme i Pioneer Town ved 19 tiden, så det var en hel dag på landevejene. Vi skulle lige finde nogle systemer, så alle deres ting er inden for rækkevide og ikke rucher rund bag i vores camper. Men der er blevet pakket rigtig godt legetøj til dem, og når det hele er lidt træls høre vi musik eller ser en film. Men mest sidder vi og snakker, synger eller kigger ud af vinduet.

I morgen tager vu turens længste køretur – mod Grand Canyon

Relaterede post