En verden af strik og kreativitet

Anmeldelse af “den forunderlige skov” strikkebog

Forunderlige dyr, en ræv på billedet og tørrede blomster bed siden af

Kender I det at der lander en bog i ens postkasse som man slet ikke vidste at man manglede? sådan har jeg det med den er fine bog. Den er så fin og lækker. Jeg ved godt jeg har brugt det samme ord to gange nu, men det er så rammende. Det er en strikkebog med 12 opskrifter på de mest livagtige skovdyr.

“Den forunderlige skov” er udkommet på Turbine forlaget. Den er på 128 sider og som sagt 12 opskrifter. Den er skrevet af Claire Garland og oversat af Rachel Søgaard. Den koster 249.95 kr.

Jeg er virkelig imponeret, over hvor livagtige dyrene er. Det er, som titlen hentyder, skov dyr, så bogen er fyldt med hjorte, ugler, egne og ulve.

 

Garn:

De skønne dyr fra “den forunderlige skov” strikkes, næsten, alle sammen i Drops garner. Der bruges 3 andre garner, men jeg er helt sikker, på de godt kan erstattes af noget, man lettere kan finde. Jeg tænker, at jeg skal igang med restekurven, for man kan snildt bruge sine garnrester. Det er tænker jeg er rigtig meget win win. Fine eventyrlige dyr og man kan bruge sine lækre rester.

Pinde:

Dyrene fra “den forunderlige skov” strikkes på pinde 2.5 til pind 5. Jeg elsker det allerede. Jeg synes nogengange at det er kan blive lidt småt, når man strikker dyr, julekugler eller lingende.

Men hvad skal jeg så strikke?

Altså mig og midste nevøen var ret vilde med fasanen. Men jeg er helt sikker på at der skal bo et par kaniner nede ved mig. Måske her til påske? Og jeg tror også der kan blive plads til en lille hjort. Den passer ihvertfald meget godt i mit farvestema. Men jeg tror faktisk at mange af dem kan bruges til pynt til jul eller påske. Forfatteren har også skrevet hvordan man kan stikke dem til børn, så de kan være legetøj. For det er ikke designet til det. De er designet til at være flotte.

Den fineste bog jeg ikke vidste at jeg manglede

Du kan læse flere af mine anmeldelser her:

“Strikket påske pynt” af Thea Rytter

Norske vanter fra Sebul

Du kan købe bogen her fra Turbine og her fra saxo (dette er et reklamelink, det betyder at jeg får en lille procent del af dit køb unden at det bliver dyret for dig)

 

Relaterede post