En verden af strik og kreativitet

Velkommen til Knitnite webshops

Alt følgegarnet fra Knitnite

Jeg er så glad for at min lille garnbaby er åbent. Det her har jeg glædet mig så meget til, og jeg er så taknemlig for hvor godt den er taget i mod. Den er slet ikke færdig, for der er mange planer. Om flere garner, kits og masser af andre spænende ting. Men indtil videre er jeg så glad for at kunne “velkommen i shoppen”

Velkommen til Knitnite

Jeg har arbejdet med garn i en del år nu. Og jeg har altid vidst at jeg gerne ville have min egen shop, og fylde den op med lækkert garn. Vejen har været lang, for at nå hertil. Men ih hvor har jeg lært meget.

Både når jeg har har stået som et kæmpe spørgsmålstegn, fordi noget teknisk drillede, eller når nervøsiteten og frygten for ikke at være god nok, tager over. For den har vi alle sammen. Jeg har den især, når jeg kaster mig ud i nye projekter. Projekter jeg brænder for og vil lykkes med. Det jeg har lært af den frygt, er at tage det med ro, og gøre tingene i den hastighed der passer til mig. Garnet har fx stået i min kælder længe, fordi jeg skulle være klar, webshoppen skulle være pæn og alt det tekniske på plads.

Du kan se shoppen her

Derfor var det med helt svedige hænder, sommerfugle i maven og masser af spænding i skuldrene at jeg åbnede shoppen.

Hvad kan man finde i Knitnite webshoppen?

På webshoppen, kan du finde nogle af de lækreste garner, jeg har fundet på Langs Yarns hylder. Jeg har valgt dem alle sammen, med stor omhu. Og jeg har en liste så lang, med garner jeg gerne til tilføje.

For mig er det vigtigt, at Knitnite shoppen viser min kærlighed til garn, og til strikkeverden, men også viser nærhed, mine farver og selvfølgelig også mine yndlingsgarner.

I weekenden starter jeg en blogserie om de garner jeg har valgt og hvorfor. Den første post kommer på lørdag og handler om mine følgegarner.

Tjek shoppen ud her og skriv dig op til nyhedsbrevet og få masser af nyheder, tips og tricks.

Relaterede post