En verden af strik og kreativitet

Sunday playliste del 3

sunday playliste cover billede

Sunday Playliste er der hvor jeg deler hvad jeg læser, lytter til, undere mig over eller lige har opdaget.

  • Ser: jeg ser “Dark” på Netflix. Åh hvor jeg synes den er god. Den kræver selvfølgelig “lige-ud-strik” men nej hvor jeg så mange afsnit da jeg strikke kroppen på min lækre Inge top
  • lytter til: Jeg lytter til podcasten “the dating game killer” fordi jeg elsker “true crime” men ellers kan jeg anbefale: “how i build this with Guy Raz” det er en podcast hvor han snakker med nogen af dem der har bygge de største firmaer eller har opfundet ting vi bruger i vores hverdag – vidste du fx at Instagram oprindeligt var en “check in” app?
  • Jeg nyder: at jeg har ferie lige om lidt, vi tager hele familien 10 dag til Tyskland. Og så spørger du sikker, hvorfor tage til udlandet? for mig og vores familie, men med mor der er syg, så er det vigtigt at vi bruge tiden sammen til at skabe minder, og det gør vi bedst på tur i udlandet. (hvis du ikke hved hvad jeg snakker om så tjek evt denne post ud
  • Jeg læser: min ferie bog er Patrick Ness´nye bog “Burn” der handler om “den kolde krig” og drager. Han er en af mine absolut favorit forfattere og jeg har glædet mig sådan til denne bog

Relaterede post