En verden af strik og kreativitet

Et hus i Toscana

Vores hus i Toscana

Jeg elskede hvert øjeblik af vores tur til Italien, huset, maden, vinene og ikke mindst familien.

Som jeg skrev i min story, så er jeg rigtig glad for, at vi kunne tage af sted og have nogle lækre dage sammen med min mor. Som nogen af jer måske ved, så fik min mor dignositeret Alzheimers forrige efterår. Hun har det godt, og er meget lidt påvirket af hendes sygdom endnu. Derfor er det så vigtigt for mig, at vi laver en masse fine minder sammen, inden hun bliver endnu mere syg. Og Toscana satte de smukkeste rammer for 2021´s sommerminder.

Vi havde lejet vores lækre hus gennem ”Villa& Casa” du kan finde dem her og vores hus her.

En Vespa i en gade i Toscana

I den her verdens situation vi befinder os i, var jeg rigtig glad for at have nogen herhjemme, der kunne hjælpe hvis hele verden lukkede ned igen. Vi havde også en lokal kontakt, som kunne hjælpe med spørgsmål og som arrangerede den fineste vinsmagning. 

Vi brød vores tur op i nogle bider, for nevøerne kan ikke køre lige så langt i bil som os, men de betød bare vi fik endnu mere eventyr for pengene. Fx Hamburg. som jeg aldrig har været i, cononatest på en natklub i München og den fineste eftermiddag i Innsbruck.

At rejse i en pandemi

Det var faktisk meget let, alle stederne kunne vi finde informationer om hvordan vi kunne blive testet og hvilke krav der var til de forskellige delstater. Ville det være nemmere uden at skulle testes hele tiden, helt sikkert, men som med fællessang, Joe exotic og corona julefrokoster så tager vi det med i hele historien om pandemien 2021.

Men nok om corona og tilbage til den lækre del – nemlig Toscana

Et hus i Toacana

Toscana

Vores hus lå lige uden for Siena og bød på ture til Siena, de varme kilder i ”Terme di Saturnia”, Montalcino, en tur til havet og vinsmagning på Campriano vinslot. 

Det hele med centrum omkring det lækreste hus. Fyldt med historie og kærlighed. Det føles som om nogen hold meget af huset. Udenfor var der masser af antikke redskaber, krukker og fine blomster. Inden i var der fyldt med keramik, flotte fade og masser af historie. 

Huset ligger ude på landet, langt væk fra naboer. Vi kunne svagt høre, at de også så EM finalen, og fejrede målene. 

Huset ligger imellem en masse økologiske marker, så der var masser af dyr for nevøerne at kigge på. Både ude på markerne men også på grunden. Vi har fanget en masse firben og badede i poolen.

Jeg er så taknemlig for at vi kunne komme afsted i år og jeg kan se tilbage på den her sommer med det fine lys i Toscana, grill aften på plænen og masser af latter alt sammen sammen med min mor og resten af familien.  

Indenfor i Huset i Toscana

Strik

Men Mette strikkede du slet ikke? jo det gjorde jeg men men pool og firben som stærke konkurrenter så nåede jeg kun at strikke mit “hack” af “pimp my balls” sweateren færdig.

Et keramik fad der hænger på en væg

 

Relaterede post