En verden af strik og kreativitet

August er WIP måned.

cover på August WIP

Eller altså september må også gerne være det, for som med alt strik. Så gider vi ikke stress over det. 

Jeg har kæmpet lidt med min ”strikke-motivation” men jeg håber det at komme til bund i strikkekurven kan være med til at få motivationen tilbage. 

Så hvad går August WIP så ud på? Og hvad betyder en WIP egentligt?

August WIP 

Reglerne er enkle hvis du vil strikke med. Du skal dykke ned i din strikkekurv og starte fra en ende af og gøre dine strikkeprojekter færdig. 

Det er meget forskelligt hvor man projekter man har gang i. Jeg plejer at sige, at man skal nofle forskellige projekter i gang: et svært hvor man lære noget nyt eller bruger hjernen, et ”lige ud strik” til hvis man ser en god film eller serie. Et lille strikketøj til at tage med på farven og noget man virkelig gerne vil have færdigt. 

Men, jeg gjorde mine op – og jeg mangler faktisk nogle…og der var for mange. Jeg tror, jeg i mit forsøg på at få min motivation tilbage bare har slået op til en hel masse. Nu skal de laves færdig. 

Ilsa scarf en del af August WIP

Hvad er en WIP

Det betyder ”work in progres” det er det samme som en UFO – unfnished objec. Altså noget man er i gang med, eller et projekt der ikke er helt færdigt. Tit mangler man halvdelen af et ærme, eller at hæfte ender. Nogen af mine mangler ret meget mere end det så jeg når det nok ikke, men jeg tænker jeg får slået hul på dem. 

dogwalker sweater en del af August WIP

Er det så en KAL (knit-along)?

Ja det kan vi da godt sige! Hvis du vil strikke med så brug #augustWIP og tag mig gerne så deler jeg dine billeder i stories. 

Jeg glæder mig til at se hvad det er I har liggende i strikkekurven. 

Erika en del af August WIP

Relaterede post