En verden af strik og kreativitet

Sunday Playliste

cover

Det er så længe siden, jeg har lavet en “sunday playliste” for dig der måske ikke har læst med før så er det her jeg samle de ting jeg elsker lige nu.

Hvad jeg ser:

Jeg var så heldig at få tilsendt “murder, she wrote” – eller “hun så et mord” på DVD, og jeg elsker den! jeg elsker, at hun er gammel, at hun altid ved meget mere end mændene, og hvordan hun sætter tydelige grænser for de unge fyre. Og hendes outfits! jeg er vild med det hele.

Har du set den nye sæson ad “true detective”? jøsses den er både uhyggelig og så spændende! hvis den ikke er på din “det-skal-jeg-se” liste, så skynd dig at skrive den på.

Og så har Netflix lige fået “Yellowstone”, som jo næsten er det område jeg rejste i i sommers, og Kevin Costner som ond sammenbidt mand kan noget.

Hvad jeg strikker:

Jeg har gennemgået mine WIP (work in progress) og der var 24… plus 3 jeg ikke havde talt med. Så nu er jeg igang med at strikke dem færdig der næsten var færdige, pille dem op jeg ikke elsker mere og ligge nye planer.

Du kan læse om mine strikkeplaner lige her

Desuden har jeg fået to nye strikkebøger in af døren, jeg simpelhen bare må strikke noget fra.

Hvad jeg lytter til:

Jeg blev, ligesom alle andre helt forelsket i “fouth wing” og er godt i gang med “Iron flame” så mit læse univers er fyldt med drager og ung kærlighed.

Jeg har virkelig nydt “ghost stories” podcasten. Jeg kan nogengange, godt få lidt ondt i maven over hvordan vi bruger “true crime” som underholdning. Men den her er en gammel familiesag, den handler om familien, der er tilbage og det okkulte, fordi de tager forskellige medier i brug.

Hvad jeg elsker

Det er vigtigt for mig, at mine produkter er gode for huden, men også for miljøet. Derfor skiftede jeg fornyligt til “Wild” deodorant.

Man køber den første deodorant lidt dyrere, for der køber man selve deodoranten, når man kan brugt det hele, køber man nyt “indmad” eller nye dufte. Men beholder fin originale “kasse” – det er en udskiftelig deodorant.

Der findes så mange forskellige dufte, så man kan skifte mellem sommer, og vinter dufte. Jeg er normalt så følsom overfor deodorant, men den her elsker jeg og min hud.

Jeg skulle brug en ny ansigtscream også, og jeg faldt over den fine (ikke så meget plastik) hos Woods Copenhagen og jeg elsker den. Den har en lidt anderledes duft, men min sarte hud elsker den. Jeg tror jeg skal have deres fugtighedsmaske næste gang.

Det er her var min sunday playliste – rigtig god søndag

Relaterede post