En verden af strik og kreativitet

Jeg har lavet en app

Mette Lundstad der viser sin app

Jeg har glædet mig så meget til at fortælle den her “hemmelighed” jeg har sammen med en strikkeveninde lavet en app. Den hedder “ReCraft” og den kommer om et par uger.

ReCraft – en strikke app

Det er selvfølgelig en strikke app. Men ikke en hvilken som helst strikke app. Vi har lavet en app, hvor man kan sælge og købe garnrester!

Vi har valgt, at der er to måde, man kan sælge sit garn på. Den ene, er hvis man kender alle informationerne: producent, farve og lotnummer. Den anden, er hvis man kun kender farven, og måske materialet.

Appen vi har manglet

Vores mission med ReCraft, er at gøre det nemt, at bruge vores garnrester. Både fordi det er langt mere bæredygtigt, at vi bruger alt garnet. Men også fordi, vi alle sammen har siddet og lige manglet en rest, for at kunne gøre vores strikketøj færdigt.

Forhåbentligt kan vores app, forene rester og strikketøj.

rester i en kasse på en sofa

ReCraft – Nyt liv til garnresterne

Vi elsker, at se hvordan strikkere, er kreative med deres garnrester. Hvert fed, eller nøgle uld kommer fra et dyr og er blevet forarbejdet mange gange før det ender i vores strikkekurv. Derfor skal vi bruge det hele, for at sikre at der ikke er noget der går til spilde.

Vi synes selv, vi har manglet sådan en app, og vi har store planer for at udvide den.

Vi håber I vil tage rigtig godtimod ReCraft, når den kommer. Der ligger mange timer, og rigtigt mange penge i den.

en seddel hvor der står rester ovenpå en kurv med rester

Relaterede post